Женският национален отбор на България допусна втора загуба в Лигата на нациите,

...
Женският национален отбор на България допусна втора загуба в Лигата на нациите,
Коментари Харесай

Мерелин Николова: Заедно можем

Женският народен тим на България допусна втора загуба в Лигата на нациите, откакто отстъпиха на домакините от Япония с 0:3 гейма в третия си дуел от конкуренцията, изигран в Нагоя.

Младата волейболистка Мерелин Николова получи късмет за изява в срещата, като за първи път бе титуляр.

" Ние сме относително млад състав, нуждаем се от още сработване по време на подготовка. Ще се борим и няма да се отхвърляме. Имахме шансове за по-добро показване против тима на Япония, само че за жал опитът им в действителност оказа въздействие ”, сподели Николова след дуела пред BGvolleyball.com.

" Чувствам се ужасно, веселя се, че треньорът Мичели ми гласоподава доверие. Надявам се да получавам повече шансове за игра ", добави младата волейболистка.
 България не можа да се опре на класата на Япония във VNL България не можа да се опре на класата на Япония във VNL
" Няма елементарен съперник, всеки излиза на терена за победа. Ще дадем всичко от себе си и считам, че ще се получи прекрасен и забавен мач. Моето мнение е, че всеки неприятелски тим може да бъде сложен, само че в случай че сме задоволително стимулирани и имаме вяра в себе си, нещата ще се получават ", съобщи състезателката.

" Както споделих в предните си - считам, че всичко е допустимо - нужно е единствено да работим дружно и да продължаваме да си оказваме помощ на терена, въпреки всичко това е отборна игра, дружно можем ", приключи Николова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР